Sobre nosaltres

Han transcorregut més de 120 anys des de la primera associació empresarial de Fusters de Sabadell. “La Gremial” era el seu nom. Després va passar a ser “Grupo Sindical Comarcal de Carpinteros, Ebanistas y Similares de Sabadell” corria l’any 1959.
Finalment va ser l’Octubre de 1977 quan es va adquirir el nom de “Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca” i l’aprovació dels seus Estatuts que avui dia ens regeixen.

Son moltes de les etapes viscudes dins de “El Gremi” però sempre amb una mateixa finalitat defensar els interessos de les postres empreses, grans i petites. Aquesta ha sigut una Taula on poder plantejar problemàtiques, suggeriments, queixes, inquietuds, etc…..

La recuperació del Concurs d’Aprenents que es fa a l’Escola Industrial ara farà uns 22 anys, ha sigut una de les grans fites aconseguides per el nostre Gremi. Avui en dia es presenten Escoles d’àmbit Comarcal, Nacional i Europeu.

Conscients de les dificultats que passa el nostre sector creiem que l’Associacionisme és un dels factors claus per aconseguir l’èxit.

 

La nostra adreça

Entrades recents

Segueix-nos per email

Promociona el teu negoci amb una web

El Gremi t'ho posa fàcil gràcies a un conveni. Contacta amb Esther Peral i esbrina com arribar a nous clients. 687-549825
Copyright © Gremi de la fusta de Sabadell | Dissenyat per AMOR DE PIXEL