dijous, 8 de novembre de 2018

Setmana de la Fusta

Comparteix i comenta
V EDICIÓ  DE LA SETMANA DE LA FUSTA DE CATALUNYA 


El Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca ha organitzat l'activitat: "La fusta i les noves tecnologies aplicades a l'ofici de fuster", emmarcada dins de la Setmana de la Fusta de Catalunya, dintre del programa de l’ajuntament de Sabadell, “Ciutat i Escola”, amb el suport i la col·laboració de l INS Escola Industrial de Sabadell, amb professors i alumnes del seu departament de fusteria i el patrocini de l’empresa Gabarró. 

L'Escola Industrial de Sabadell va acollir els dies 6 i 7 de Novembre dues sessions educatives per als infants de 5è de primària, de l'Escola Sant Julià de Sabadell, amb les quals, assegura  Katia Botta, responsable d'activitats i Marketing  del Gremi, volen trencar amb la idea del “Gepeto” amb el llapis a l'orella i els tòpics que envolten l'ofici de fuster. Hem pogut veure com els alumnes gaudien, amb curiositat i entusiasme, d'aquesta experiència.A més dels professors de l’Escola, amb la seva directora al cap davant, ens han acompanyat els regidors de l’ajuntament de Sabadell, senyors Joan Berlanga (Educació) i Eduard Navarro (Treball i Empresa) i la responsable de comunicació del Vapor Llonch, en representació del seu director, Sr. Josep Mª Matencio. 

Retall de la notcia publicada al Diari de SABADELL


El Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca vol agrair, un any més, a l'Escola Industrial de Sabadell, la seva col·laboració per fer possible aquesta activitat, així com la participació de l’Escola de Sant Julià i la invitació anual que ens fa l’Ajuntament de Sabadell, per apropar el món de la fusta i l’ofici de fuster als centres escolars de la ciutat.
Durant la jornada ens va entrevistar Ràdio SabadellPodeu llegar i escoltar el reportatge d'Al Matí al següent enllaç:

Etiquetes: ,
 

La nostra adreça

Entrades recents

Segueix-nos per email

Promociona el teu negoci amb una web

El Gremi t'ho posa fàcil gràcies a un conveni. Contacta amb Esther Peral i esbrina com arribar a nous clients. 687-549825
Copyright © Gremi de la fusta de Sabadell | Dissenyat per AMOR DE PIXEL