divendres, 23 de març de 2018

El Gremi a la Fira de Sabadell

Comparteix i comenta

En aquesta fira hi serà present el Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca juntament amb l’Escola Industrial de Sabadell. 


Després de l’èxit de la primera edició, la Fira de la Formació Professional tornarà a la Fira Sabadell els propers 1, 2 i 3 de març, amb la voluntat no només de consolidar-se, sinó fins i tot de créixer com a esdeveniment únic i de referència al Vallès Occidental en l’àmbit de l’FP. 

Amb aquest objectiu, el certamen, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, acollirà xerrades de 21 famílies professionals i prop de 80 cicles formatius professionals associats; tallers i conferències d’interès general dins l’àmbit formatiu i laboral i un espai d’exposició amb presència de 24 centres de formació. 


Així mateix, hi haurà punts d’orientació personalitzada sobre sortides formatives i professionals i espais de trobada amb empreses i gremis professionals del territori. Tot plegat, d’accés gratuït i adreçat a diferents públics.
La 2a Fira de la Formació Professional, un esdeveniment de referència comarcal torna a la Fira de Sabadell

Tindrà lloc l'1, 2 i 3 de març i inclourà informació sobre els clicles formatius dels municipis del Consell de l'FP i l'Ocupació de la Conca del Ripoll i la Riera de CaldesEtiquetes: ,
 

La nostra adreça

Entrades recents

Segueix-nos per email

Promociona el teu negoci amb una web

El Gremi t'ho posa fàcil gràcies a un conveni. Contacta amb Esther Peral i esbrina com arribar a nous clients. 687-549825
Copyright © Gremi de la fusta de Sabadell | Dissenyat per AMOR DE PIXEL