dilluns, 22 de maig de 2017

Disseny del concurs 2016

Comparteix i comenta

L’auditori de l’Escola Superior de Disseny (ESDi) va acollir dilluns la presentació del disseny guanyador de l’objecte que hauran de reproduir els participants en el XXIV Concurs de Fusteria i Ebenisteria que organitza el Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca en col.laboració amb l’Escola Industrial de Sabadell. 

L’acte va comptar amb l’assistència del regidor d’Educació i Sostenibilitat, Joan Berlanga; el president del Gremi de la Fusta, Carles Montesinos; la directora d’ESDi, Glòria Fernández, i Iolanda Domenjó, de Serradora Boix, així com el professor d’ESDi i tutor del projecte, Marc Puigbó, i el professor de l’Escola Industrial, Joan Colet.

Es tractava de dissenyar un gronxador apte per a ser penjat d’un arbre o bigues en el seu defecte, i que pugui ser elaborat amb fusta de pi blanc La presentació del disseny guanyador va tenir lloc a l’Escola Superior de Disseny E. BARNOLA.

La proposta guanyadora, ‘Swing’, ha estat elaborada per Judit Moreno, alumna de 2n curs del Grau en Disseny menció Producte d’ESDi. Les especifiitats i característiques del gronxador no es podran donar a conèixer fis a la celebració del concurs de Sant Josep 2016, el divendres 18 de març (Moreno formarà part del jurat).

Etiquetes: ,
 

La nostra adreça

Entrades recents

Segueix-nos per email

Promociona el teu negoci amb una web

El Gremi t'ho posa fàcil gràcies a un conveni. Contacta amb Esther Peral i esbrina com arribar a nous clients. 687-549825
Copyright © Gremi de la fusta de Sabadell | Dissenyat per AMOR DE PIXEL