diumenge, 21 de maig de 2017

Descompte parking

Comparteix i comenta
El Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca va tancar un conveni de col.laboració amb l´Ajuntament de Sabadell per  assolir unes importants avantatges al servei de zones blaves de la ciutat de Sabadell i als pàrquins municipals.

Aquestes són les avantatges pactades que podeu gaudir: 

• DESCOMPTE D´UN 10% EN LA TARIFA (MITJANÇANT TARGETA DE PREPAGAMENT) 

• POSSIBILITAT D´EXTREURE UN TICKET AMB UNA DURADA MÀXIMA DE FINS A 6 HORES SEGUIDES, EL QUE ENS PERMETRÀ NO MOURE EL VEHICLE INDUSTRIAL DURANT TOT AQUEST PERÍODE DE TEMPS. 

Els agremiats que vulguin beneficiar-se d´aquests avantatges necessitaran disposar d´una identificació especial per a cadascun dels seus vehicles (turismes i/o furgonetes) vinculats a l´activitat de l´empresa. Aquesta identificació, que caldrà portar de manera ben visible en el vehicle, s´haurà de sol.licitar al Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca i una vegada confeccionada els hi serà lliurada juntament amb la targeta de prepagament. 

Esperem que aquest servei, exclusiu pels nostres agremiats, sigui del vostre interès. 

Per a sol.licitar les identificacions ens podeu fer arribar per mail (info@gremifustasabadell.com) la marca, el model i la matrícula del vehicle o vehicles a identificar, amb la referència ZONES BLAVES SABADELL. SOL.LICITUD D'A CREDITACIÓ PER APARCAMENT BONIFICAT.
Etiquetes:
 

La nostra adreça

Entrades recents

Segueix-nos per email

Promociona el teu negoci amb una web

El Gremi t'ho posa fàcil gràcies a un conveni. Contacta amb Esther Peral i esbrina com arribar a nous clients. 687-549825
Copyright © Gremi de la fusta de Sabadell | Dissenyat per AMOR DE PIXEL